Postcrossing – 31 mei 2017

Twee kaarten vandaag bij de post. Kaart 1 komt uit Australie. Op de kaart een afbeelding van een Wine Dog, uit Sam Miranda King Valley. De foto is in 2009 gemaakt voor een boek genaamd Wine dogs Australia 2. Inmiddels wordt er al aan een deel 5 van deze serie gewerkt. Zoals de naam al aangeeft wonen de honden die afgebeeld staan in de boeken op een wijngaard in Australië.

2017-05-31 dog

(Bron fotograaf kaart: Craig McGill)

Kaart 2 is afkomstig van een postcrosser uit Duitsland. Op de kaart staat de “Münsterenbrücke” afgebeeld. Deze brug is de hoogste spoorbrug van Duitsland. De brug is al meer dan 100 jaar oud. De brug werd gebouwd van 1893 tot 1897. In 2010 bleek dat de brug grote roestproblemen had, waarna snelheids- en gewichtsbeperkingen voor treinen op de brug van kracht werden. De brug wordt momenteel gerenoveerd.

2017-05-31 du

(Bron fotograaf kaart: onbekend)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>