Postcrossing – 08 juni 2017

Bij de post vandaag weer twee kaarten van postcrossers. Kaart 1 komt wel uit een heel bijzonder land: Trinidad and Tobago. De nummer van de kaart is TT 4056. Het land heeft maar 66 postcrossers. Wat wel jammer is dat de afbeelding op de kaart van Jamaica is. Dat land ligt bijna 2000 kilometer verder! Op de achterkant van de kaart wel een mooie tekst.

“I’ve learned through writing the reward and the joy that comes out of just being really patient with a piece and patient with yourself. I think at least, for me, the imagination is something that I really have to respect like its own little person in me.”  Layli Long Soldier.”

2017-06-08 2x_0001

(Bron fotograaf kaart: Chris Edmund)

map

Kaart 2 komt van een postcrosser uit Canada. Ook op deze kaart een creatieve tekst.

The best time to plant a tree was 20 years ago.
The second best time is now.
(Chinees spreekwoord)

2017-06-08 2x_0002

(Bron tekening kaart: Andy Riley)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>