Postcrossing – 13 juni 2017

Met nog maar 5 kaarten onderweg naar andere postcrossers, blijft de brievenbus thuis de laatste dagen leeg. Maar vandaag toch weer een kaart van een postcrosser. Deze keer een kaart uit Bradenton, Florida, Verenigde Staten. Op de afbeelding van de kaart staat de Sunshine Skyway Bridge. De Sunshine Skyway Bridge overspant de Tampa Bay tussen St. Petersburg en Bradenton. De brugverbinding is in totaal 6,7 kilometer lang. De vrije doorvaart onder de brug bedraagt 53 meter.

2017-06-13

(Bron fotograaf kaart: Tom Parker)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>